Pumpulienkeli.com

Hevosemme

Hevoset ovat olleet osa jokapäiväistä elämäämme jo yli 10 vuotta. Aluksi hevoset olivat Hillan harrastus, mutta pikkusisko Roosa päätti ottaa siskostaan mallia ja istuikin hevosen selässä jo ennen kuin osasi polkupuörällä ajaa.

Kun perheen molemmat tytöt alkoivat viihtyä hevosten parissa paremmin kuin kotonaan, heräsi myös muiden perheenjäsenten kiinnostus hevosiin. Nyt hevoset ovatkin osa koko perheen jokapäiväistä elämää; toiset viettävät enemmän aikaa kaviollisten kanssa puuhastellen ja osalle riittää vain hevosten rapsuttelu ja niiden katseleminen.

Meillehän ei koskaan pitänyt tulla hevosta. Mutta joskus voi käydä niinkin, että kohtalo osoittaa sinulle sen. Nappi tuli naapurimme hevosen kaveriksi kesällä 2001 ollessaan 2-vuotias. Napin piti olla meillä vaan kesän ajan, mutta jäikin luoksemme asumaan pysyvästi.

Vanttuun tutustuimme vuonna 2000, ja tämä lempeä ja ystävällinen hevonen hurmasi meidät heti. Vanttu olikin meillä alkuun vain kesäisin laidunlomalla, mutta unelmoimme kovasti Vantusta. Yllättäen sitten saimmekin ystävältämme lahjan ja parhaan sellaisen: saimme Vantun. Unelmamme toteutui! Meillä oli unelmahevonen! Vanttu oli osa elämäämme yli 8 pitkää vuotta.

Vantun jälkeen elämä Napin kanssa jatkui. Kaipasimme kuitenkin uutta heppaystävää niin meille kuin Napillekin, mutta suunnitelmissa ei ollut hevosen hankkiminen. Oona löytyikin "vahingossa". Kerran netissä surffaillessani huomasin kaverin sivuilla tekstin myytävänä. Käytiin Oonaa katsomassa, ja sovittiin kuukauden koeajasta. Ja niinhän siinä kävi, että Oona meille jäi! Tätä päätöstä ei ole tarvinnut katua, sillä Oona on osoittautunut meille juuri oikeaksi hevoseksi.

Uskon nyt siihen, että se oikea hevonen vaan aina tulee kohdalle kun on tullakseen, sillä minulle on käynyt niin jo kolmasti. Tuskin se enää voi olla sattumaa.


Webdesign © Hilla 2013