Pumpulienkeli.com

Enkelihevosemme Vanyar ~ täyden kympin hevonen

25.4.1992 ~ 23.11.2008

Amerikkalainen lämminveriravurimme Vanyar eli Vanttu siirtyi hevosten taivaaseen 23.11.2008 sairastuttuaan yllättäen. Kyseessä oli todennäköisesti maksasyöpä. Vantusta tuli enkeli 16-vuotiaana. Sitä ennen olin ehtinyt tuntea sen 8 ½ vuotta - yli puolet sen elämästä.

Vantun raviura kattoi huimat 132 starttia, joista totosijat 5-7-15, voittosumma 8430 €, ja ennätykset 18,1ake, 19,2ke ja 22,6Mke. Vanttu rakasti kilpailemista, ja tuntui kuin se olisi halunnut näyttää kaikille miten taitava hevonen se oli!

Vanttu oli varmasti maailman hienoin hevonen: se oli aina kiltti ja iloinen, ja osasi piristää huononkin päivän pirteydellään. Vanttu oli ainutlaatuinen. Hevonen, joka antoi huolehtia itsestään, ja joka huolehti omistaan.

Vantun kaltaisia hevosia ei voi ostaa, sellainen osuu kohdalle korkeintaan kerran elämässä. Vanttu oli lahja, jonka sain ystävältä.

Elämä jatkuu. Nyt meidän on jaksettava olla yhtä iloisia ja rohkeita kuin mitä Vanttu oli eläessään. Eikä Vanttu ole jättänyt meitä yksin, vaan enkelinä tulee luoksemme vaikeina aikoina.

Vantulla on aina paikka sydämissämme!




Alla olevista linkeistä voit lukea lisää.

Muistokirjoitus ~ Vantulle omistettu runo
Enkelimme kanssa ~ Mitä kaikkea teimmekään yhdessä
Enkelitarina ~ Tarina siitä, miten loppukin voi joskus olla kaunis
Vantun galleria ~ Kuvia vuosilta 2005-2008
Vantun harjoitusravit ~ Yhteiset harjoitusravimme
Heppa-järjestelmä ~ Vantun statistiikan voi katsoa kokonaisuudessaan
Suku ~ Vantun sukua voi tutkia sukupostissa

Webdesign © Hilla 2013